Bravo, ai stil! – Alexandra, apreciata pentr… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra, apreciata pentr… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra, apreciata pentr…

未分類
Bravo, ai stil! – Alexandra, apreciata pentru ca prezinta haine de brand? Raluca da cartile pe fata!
Bravo, ai stil! – Alexandra, apreciata pentru ca prezinta haine de brand? Raluca Badulescu da cartile pe fata!

Am ajuns si in cea de-a 19-a saptamana a celui mai tare show despre moda, stil si atitudine – ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am incheiat cu bine o editie concept a carei teme le-a cam dat batai de cap concurentelor noastre. ,,Bal de Epoca” nu este o tema pentru oricine, mai ales ca este si prima oara in istoria ,,Bravo, ai stil!” când fetele sunt supuse unei asemenea provocari, dar ne-au aratat, din nou, cat de versatile pot fi, cat de mult au avansat de cand sunt aici, ne-au aratat ca pot orice si ca au o ambitie de fier. Din fericire, nu ne-am luat ramas bun de la nimeni. Ramanem in formula completa: Iris, Alexandra, Maria, Andreea, Rebecca, Jasmine, Aza si Diana.
Dam startul unei noi saptamani de foc, unei saptamani cu multe, multe provocari, lacrimi, emotii, conflicte in culise, acuzatii si mesaje din online ce ies la iveala. Va asteapta o editie cu multe surprize, asa ca fiti aproape de noi.

In editia din 09 august, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, si ea una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Alexandra este una dintre concurentele care prezinta tinute bune aproape in fiecare editie si nu de putine ori s-a clasat pe primul loc in topul notelor primite in gale. E clar, si nu o spunem noi, ci juratii, are toate atuurile sa castige titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”. Pana la acel moment, insa, sunteti curiosi cu ce ne mai surprinde astazi?

Raluca Badulescu: ,,In aceasta seara avem tinute foarte bune in platou. De departe tinuta pe care o porti tu este preferata mea. Imi place foarte mult cum este facuta. Nu e alcatuita din piese scumpe!”. Raluca Badulescu nu s-a mai putut abtine si a rupt tacerea. Prefera tinutele Alexandrei doar pentru ca sunt compuse din piese de brand? Ce raspuns a oferit jurata?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました