Casa Iubirii – Robert a enervat-o pe Bianca:… | 質問の答えを募集中です! Casa Iubirii – Robert a enervat-o pe Bianca:… | 質問の答えを募集中です!

Casa Iubirii – Robert a enervat-o pe Bianca:…

未分類
Casa Iubirii – Robert a enervat-o pe Bianca: "Ai nevoie de ajutorul intregii lumi! Sa vina o zeita!"
Casa Iubirii – Robert a scos-o din sarite pe Bianca: “Ai nevoie de ajutorul intregii lumi! Sa vina o zeita!”

Robert are o curiozitate, asta dupa ce Ionut a intrebat-o pe Patricia la ce varsta ar vrea sa se marite: ,,Tu, Cris, la ce varsta vrei sa te mariti? Ai vrea si copii?”.

Patricia si Ionut s-au certat astazi, pe conexiune, insa fata in fata parca conflictele nici nu au existat. Exista multe glumite intepatoare intre ei, ceea ce il deranjeaza pe Ionut.
Andreea Mantea tine sa faca si ea o glumita: ,,Vreti sa va trec pe lista pentru date?”.

Ca tot a venit vorba despre dateuri, Bianca ar vrea unul cu orice pret. Chiar si la film ar fi frumos sa mearga cu Alexandru. S-ar bucura extrem de mult.
Robert tine cu orice pret, parca, sa o scoata din sarite pe Bianca, si chiar reuseste, din nou: ,,Tu le vrei pe toate! Trebuie sa stai la rand!”.
Bianca tine si ea sa-i dea replica. Spune ca nicio fata nu e pe gustul lui Robert: ,,Sa vina perfectiunea! Sa vina zeita!”.

Nu uitati, emisiunea ,,Casa Iubirii”, o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri – orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica – orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!
De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D Romania, editia integrala pe canalul de youtube Casa Iubirii, iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac concurentii, dati follow paginii de instagram Casa Iubirii – link aici: https://www.instagram.com/casaiubirii.kanaldromania/.

#CasaIubirii #KanalD #AndreeaMantea #DespreIubire #CasaIubiriiKanalD #HouseOfLove #Sezonul2

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました