Bravo, ai stil! – Beatrice a dezamagit jurat… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Beatrice a dezamagit jurat… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Beatrice a dezamagit jurat…

未分類
Bravo, ai stil! – Beatrice a dezamagit juratii! ,,Ma duci cu gandul la Jack si vrejul de fasole"
Bravo, ai stil! – Beatrice a dezamagit juratii! Alex Abagiu: ,,Ma duci cu gandul la Jack si vrejul de fasole”

Este prima GALA din sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”, iar conceptul este ,,Stilul Meu”, un prilej numai bun sa aflam mult mai multe despre concurentele noastre. Juratii sunt pregatiti sa dea note mari, sa dea sfaturi cat mai multe despre fashion si beauty, dar sa si sesizeze greselile, evident, acolo unde ele exista.
In aceasta seara, fiecare va fi punctata de catre juriu cu note de la 1 la 5. Care va fi cea mai buna tinuta, care va fi cea mai slaba, daca vor exista tinute slabe, daca vor exista tinute bune, toate aceste detalii le aflam in aceasta seara!

Cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile in prima gala concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Beatrice, una dintre cele mai complexe concurente din toate punctele de vedere. S-a jucat cu tinutele in aceasta saptamana, a riscat, a si castigat, insa sa vedem ce a pregatit pentru aceasta seara.

In aceasta seara, Beatrice ne surprinde cu tinuta aleasa si spune ca fix acesta este stilul ei, un stil usor elegant.
Jasmine: ,,Imi place foart mult partea aceasta de corset, de top. Nu-mi plac accesoriile de pe cap si de la maini. Pantofii nu mi se par potriviti!”. Luiza, pe de alta parte, ar fi vazut la tinuta o pereche de manusi albe, iar incaltarile le vede din alt film.

In fata juratilor, Beatrice a pasit cu multa incredere, insa comentariile nu au fost printre cele mai fericite. Pantofii strica tinuta?
Raluca Badulescu: ,,Arata de parca ai fi in ghips. Nu te avantajeaza deloc!”. Pe Alex Abagiu, pe de alta parte, tinuta il duce cu gandul la Jack si vrejul de fasole, insa daca va primi note mari sau mici, aflam din acest material. Voi ce spuneti? Ce calificativ merita?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Beatrice

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました