Bravo, ai stil! – Alina a rabufnit in fata L… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alina a rabufnit in fata L… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alina a rabufnit in fata L…

未分類
Bravo, ai stil! – Alina a rabufnit in fata Luizei! SORINA, ELIMINATA DIN COMPETITIE?
Bravo, ai stil! – Alina a rabufnit in fata Luizei! SORINA, ELIMINATA DIN COMPETITIE?

In editia din 19 aprilie, cea de-a zecea concurenta, dar nu cea din urma, este Alina, una dintre cele mai propuse concurente din sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Evolueaza pe zi ce trece, juratii au tot mai multe cuvinte de lauda la adresa ei si reuseste sa scape usor, usor de timiditate. Totusi, daca tinuta din aceasta seara este una bine compusa, in ton cu povestea, aflam din acest material.

In aceasta seara, Alina merge sa-si scoata tatuajul de pe picior, acesta fiind unul dintre marile ei complexe. Daca tinuta este una potrivita, aflam chiar de la Luiza: ,,Inteleg asocierea sandalelor cu salopeta din denim, dar nu-mi plac mie personal!”. Dupa acest comentariu, Alina rabufneste si o ataca pe Luiza: ,,Esti putin frustrata si suparata ca ti-am comentat negativ tinuta. Ai un ton ridicat si rautacios inca din culise!”.
De cateva editii, Alina a simtit o oarecare rautate din partea Luizei: ,,A inceput sa fie mai vocala. Dialogul se produce intre doua persoane. Nu am nimic personal cu nimeni, dar nu am cum sa raman indiferenta!”.
Daca in fata juratilor Alina are parte de laude sau de comentarii negative, aflam chiar din acest material.

A sosit si cel mai asteptat moment al serii. Aflam clasamentul stelutelor, iar pe primul loc, cu 33 de stele, se claseaza Andreea, urmata de Iris si de Sorina.
Este timpul sa aflam care este verdictul, ce decizie au luat juratii in ceea ce o priveste pe SORINA, dat fiind faptul ca A INCALCAT REGULAMENTUL EMISIUNII. VA FI SORINA DESCALIFICATA SAU NU? O va salva locul trei in clasamentul acestei saptamani?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました