Bravo, ai stil! – Juratii sunt fascinati de … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Juratii sunt fascinati de … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Juratii sunt fascinati de …

未分類
Bravo, ai stil! – Juratii sunt fascinati de talentul Mariei! ,,E perfect! Asta ne dorim sa vedem!"
Bravo, ai stil! – Juratii sunt fascinati de talentul Mariei! ,,Totul e perfect! Asta ne dorim sa vedem!”

Mai sunt doar doua zile pana la editia concept, editie concept cu numarul 8. Suntem pe finalul celei de-a opta saptamani a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, iar verdictul dat de jurati nu este unul imbucurator. O singura concurenta a reusit sa contureze un styling perfect din cap pana-n picioare, in rest, situatia nu e deloc roz. Conflictele in culise, dar si acuzatiile au fost la ordinea zilei, iar juratii nu s-au mai putut abtine. E nevoie ca fiecare sa-si adune fortele, sa dea tot ce are mai bun si sa arate de ce sunt in stare. Ce concurenta a reusit sa impresionezi juratii, cine sunt concurentele ce dau pe fata toate nemultumirile, dar si cine nu primeste stelute, aflam chiar in aceasta seara. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va si sustineti concurenta preferata! ❤

In editia din 24 mai, cea de-a saptea concurenta la defilare este Maria.
Despre Maria nu prea mai sunt multe de spus. Juratii, ca de obicei, abia o asteapta la jurizare, abia asteapta sa vada, in sfarsit, cum arata un styling adevarat, muncit, studiat si pus la punct in cele mai mici detalii.
Prima pozitie in clasamentul stelutelor este pe deplin meritata.

Maria merge in aceasta seara la un party cu vechituri, reconditionarea obiectelor a caror vreme a apus de mult fiind marea ei pasiune din prezent. Revenind, insa, la ce se mai intampla prin culise, trebuie sa stiti asa: Mariei nu-i pica bine faptul ca e perceputa ca fiind rece si cu nasul pe sus: ,,Oamenii apropiati mi-au spus ce circula prin mediul online. Nici pe departe. Niciodata nu am vrut sa induc genul acesta se comportament, dimpotriva, am vrut sa-mi dau cu parerea intr-un mod cat mai elegant!”. Andreea a marturisit, tot in culise, ca ce semeni..aia primesti. Sa fie aceasta replica cu directie? Ce spun celelalte concurente despre Maria, dar si cum isi justifica Andreea micile intepaturi, aflam din acest material.

Revenind la tinuta, atat va putem spune, Maria este perfectiunea intruchipata!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました